لوگوی سایت پاپی کافه
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

آموزش رایگان کافی شاپ

در صفحه ی آموزش رایگان کافی شاپ  پاپی کافی قرار دارید، ما در سرفصل های آموزش، سعی کرده ایم مباحث مقدماتی را به شما آنهم بصورت رایگان آموزش داده که هنگام ورود به دنیای حرفه ای کافی شاپ، به شناخت کامل مباحث پایه رسیده باشید. حال اگر دوست دارید به جمع حرفه ای ها بپیوندید و تصمیمتان برای ورود به دنیای کافی شاپ قطعی است، به صفحه ی آموزش کافی شاپ بروید و آموزش های غیر رایگان را با جدیت دنبال کنید.

آموزش کافی شاپ

سپس می توانید برای یافتن اطلاعات جامع تر به صفحه آموزش باریستا مراجعه فرمایید.

این سرفصل ها شامل موارد زیر می باشد:

شناخت قهوه از مزرعه تا فنجان

دم آوری قهوه در خانه

آشنایی با متد های مختلف ساخت و دم آوری

استفاده شربت های دست ساز در منزل 

شناخت قهوه از مزرعه تا فنجان

شناخت قهوه از مزرعه تا فنجان

خاستگاه قهوه به سده ی 16 میلادی در سرزمین اتیوپی باز میگردد. برای اولین بار، شخصی به نام کالدی که گله ی بز خود را برای چِرا به مراتع برده بود، متوجه گیلاس هایی می شود که وقتی حیوانات از آن استفاده میکنند، جنب و جوش و فعالیت بیشتری در آنها مشاهده می شود.

از آن پس گیلاس ها را در تهیه ی سوپ و غذا استفاده میکردند تا اینکه متوجه عطر و طعمش هنگام حرارت دیدن می شوند. بدین ترتیب درخت قهوه از اتیوپی به شهر ساحلی مخا در سرزمین یمن برده شد و از آنجا به ممالک اروپایی صادر گردید.

در رابطه با کمربند کشت قهوه می توان این نکته را ذکر کرد که قهوه در اطراف مدار استوا در ارتفاع 400 الی 2400 متر از سطح دریا کشت میشود.

گیلاس قهوه یا coffee cherry

گیلاس قهوه یا coffee cherry

به گیلاس قهوه در زبان انگلیسی coffee cherry گفته می شود. درون گیلاس قهوه از دو لوبیا تشکیل شده است که به آن دانه ی سبز قهوه میگوییم. اخیرا گیلاس هایی که در سر شاخه ی درخت قهوه رشد میکنند را با نام پی بری ها میشناسیم و این گیلاس ها در داخل خود فقط یک دانه ی سبز دارند که از لحاظ ژنیکی جهش یافته هستند.

گیلاس قهوه بعد از دست چین شدن به صورت کلی سه فرآوری روی آن انجام میشود:

فرآوری طبیعی

فرآوری شسته

فرآوری عسلی

تفاوت عربیکا و روبوستا در چیست؟

تفاوت عربیکا و روبوستا

شاید برای شما مخاطب سایت آموزش کافی شاپ پاپی کافه اتفاق بیافتد که برای خرید قهوه، به کافیشاپ و یا قهوه فروشی مراجعه و با کلمه ی عربیکا یا روبوستا برخورد کنید.

مشخصات گونه ی عربیکا

در ارتباط با عربیکا، عمدتا ارتفاع کشت از 800 الی 2200 متر از سطح دریا است و کافئینِ 0.8 الی 1.5% را داراست.

شاخصه های طعمی این گونه بیشتر ترشی و شیرینی میباشد. این دانه ها نسبت به گونه ی روبوستا کشیده تر و خط وسط آنها روشن تر میباشد.عربیکا در بیش از 80% مزارع  جهان کشت میشود و در بازار ایران و جهان قیمت بالاتری نسبت به روبوستا دارد.

مشخصات گونه ی روبوستا

گونه ی روبوستا دارای ارتفاع کشت 0 الی 900 متر از سطح دریا و کافئینِ1.7 الی 3.5% میباشد . روبوستا طعمی تلخ و غلیظ دارد، از لحاظ شکلی گردتر و خط وسط آن تیره تر میباشد.

پیشنهاد ما به افرادی که علاقه مند به دوره های آموزش رایگان کافی شاپ پاپی کافه هستند، استفاده از قهوه ی تک خواستگاه عربیکا است،چرا که دارای طعم ترشی ملایم و چیزی شبیه به میوه های قرمز است.

برای افرادی که به دنبال کافئین در قهوه هستند، استفاده از قهوه های بلند یا ترکیب عربیکا و روبوستا با نسبت مشخص میباشد.

رست تمام این موارد به صورت ایده آل مدیوم می باشد تا بتوانیم طعمی خوب از قهوه دریافت کنیم.

هدف از دوره های آموزش رایگان قهوه

هدف از دوره های آموزش رایگان قهوه

هدف سایت آموزش کافی شاپ پاپی کافه این است که شما را با دنیای قهوه آشنا و زمینه های ورود به رشته های تخصصی مختلف را با هم بررسی کنیم تا اینکه با علم و شناخت، مسیرتان را با آگاهی کامل انتخاب کنید.

این دوره ی آموزشی پیش نیاز دوره ی مهارت های باریستا می باشد و در صورت مشاهده محتوای آموزش رایگان کافی شاپ سایتمان از تخفیفات در ثبت نام دوره های آموزشی باریستا بهره مند می شود.

دوره آموزش باریستا به صورت مجازی برگزار می گردد، در این دوره آموزشی سعی بر این بوده است که تمام محتوایی که در کلاس های حصور گفته میشده و یا مطالبی که برای هنرجو سوال ایجاد می شده را مطرح کنیم و پکیج آموزش کافیشاپ به صورت جامع و کامل خدمت شما هنرجوی گرامی ارائه شود، از مطالب مهم در شروع مطلب یادگیری علم قهوه آشنایی با سرفصل شناخت قهوه از مزرعه تا فنجان است که در این سرفصل سعی ما بر این است که دانه ی قهوه را از زمان کشت تا زمان برداشت و برشته کاری تمام این مسیر را با هم بررسی کنیم و انواع دانه قهوه را کامل بشناسیم.

پکیج آموزش کافیشاپ شامل محتوا آموزش باریستا، بارتندر، چایی و دمنوش و اصول سرو ومهمانداری می باشد که برای راه اندازی یا مدیریت کافیشاپ بسیار اهمیت دارد.

مبحث چای و دمنوش امروزه در کشور های شرق آسیا بسیار اهمیت دارد به عنوان مثال در کشور چین روش ها و متد های مختلفی برای دم آوری چایی وجود دارد که هرساله مسابقات ملی و جهانی نیز در این موضوع برگزار میگردد، مبحث دم آوری دمنوش از زمان قدیم در ایران رواج داشته است و گیاهان دارویی مختلفی در این زمینه کشت و پرورش داده شده است.

آشنایی با خواص این گیاهان بسیار در ساخت طعم و دمنوش جدید اهمیت دارد.

دوره آنلاین و جامع کافیشاپ

دوره آنلاین و جامع کافیشاپ

دوره آنلاین کافیشاپ مناسب افراد علاقه مند به علم باریستا و کافیشاپ میباشد که به صورت مقدماتی و پایه قصد دارند پای در مسیر هیجان انگیز قهوه بگذارند، سعی ما این است در آموزش باریستا هنرجو با شناخت ابزار و تجهیزات مرتبط با کافیشاپ بتوند شناخت کافی برای انتخاب و بررسی تجهیزات مورد نیاز راه اندازی کافیشاپ را کسب کند، هنرجو میتواند با یادگیری عصاره گیری استاندارد اسپرسو وفوم گیری استاندارد شیر ترکیبات شیر وقهوه شامل لاته آرت، کاپوچینو، موکا و شیک های بستنی حاوی قهوه تهیه کند.

یکی از مزیت های این دوره آموزشی این است که هنرجو می تواند اصول سرو، قیمت گذاری، مدیریت و ارتباط با مشتری را یاد بگیرد، آموزش این موارد می تواند برای ادامه ی مسیر کافیشاپ و استخدام نیرو به صاحب این کسب وکار کمک کند.

آموزش مجازی بارتندری شامل سرفصل های مبانی پایه یادگیری ابزار آلات ساخت نوشیدنی و ترکیب طعمی آنها که میتواند نوشیدنی کافه طعمی منحصر به فرد و ترکیباتی خاص داشته باشد را بسازید، باید توجه کنید در پکیج آموزش کافیشاپ سعی شده تمام موارد آموزشی بر حسب استاندارد های بین المللی ارائه شود که میتوانید بعد از یادگیری در مسابقات محلی، ملی و جهانی شرکت کنید.

به هنرجو مدرک پایان دوره اعطا می گردد؟

هنرجو ها بعد از شرکت در دوره مجازی به مراکز آموزشی معتبر جهت گذراندن دوره و آزمون های عملی معرفی میگردند و بعد از کسب نمره کافی مدرک آکادمی و فنی وحرفه ای به هنرجو اعطا می گردد.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare