لوگوی سایت پاپی کافه
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

آموزش کافی شاپ

اگر شما به عنوان یک مشتری از کافی شاپ های مختلف بازدید داشته باشید، متوجه این موضوع شده اید که بعضی ها خدمات مختلفی نسبت به بقیه دارند و یا می توان گفت همان خدمات را با کیفیت بهتر ارائه می دهند و برایتان آموزش  کافی شاپ ، ارائه مدرک و پشتیبانی تخصصی پس از دوره مهم است.

یکی از موارد برای بررسی این موضوع و تفاوت ها آموزش دیدن استاندارد پرسنل بار و سالن می باشند، پرسنل بخش بار که به عنوان باریستا یا بارتندر می شناسیم تاثیر مستقیمی بر کیفیت و رضایتمندی مشتری دارند و حتی بخش مهمی از سود خالص کارفرما نیز مربوط به این موضوع می باشد.

آموزش کافی شاپ پاپی کافی

آموزش کافی شاپ

اسم دورهاسم استادتعداد جلساتزمان جلسات
آموزش باریستاصادق بلالی471 دقیقه
آموزش بارتندریسینا شریف7165 دقیقه
آموزش رست قهوهامیر آقا علی345 دقیقه

آیا کافی شاپ به آموزش نیاز دارد؟ چه تخصص هایی را باید یاد بگیریم؟ آیا میتوان نیاز های لازم به یادگیری را از طریق سایت فراگرفت؟ آموزش های اینترنتی چه کمکی به ما می کند؟ و کلی سوال دیگر که ذهن شمارا درگیر کرده، ما به آنها پاسخ می دهیم.

آموزش کافی شاپ، از موارد بسیار مهمی است که افراد برای راه اندازی اولیه یک مجموعه غذایی یا کافه باید مد نظر قرار دهند.

آموزش های کافی شاپ به موارد بسیار متعددی از قبیل طراحی و کانسپت اولیه ی کافه ارتباط دارد؛ به عنوان مثال از کافه ای در فضای سنتی راه اندازی شود، باید خدمات نوشیدنی، غذا و انتخاب ظروف باید با محیط و فضای ما ارتباط هارمونی داشته باشد تا مشتری بتواند با نوشیدنی و فضا ارتباط مناسبی برقرار کند. این مورد یکی از مهم ترین مشکلات در مدیریت اولیه ی راه اندازی کافی شاپ در ایران می باشد که به دلیل نداشتن علم و آموزش مناسب راه انداز ها خدماتی اشتباه به مشتری ارائه می دهند.

اساتید متخصص دوره آموزش کافی شاپ ما در زمینه های نوشیدنی گرم، نوشیدنی سرد، غذا و فست فود، مدیریت و راه اندازی کافی شاپ در آکادمی پاپی کافی فعالیت دارند.

بطور کلی آموزش کافی شاپ را به چند قسمت می توان تقسیم کرد:

آموزش باریستا، آموزش بارتندر و بارسرد، آموزش برشته کاری قهوه، آموزش مدیریت و راه اندازی کافی شاپ با توجه به نیاز اولیه و مرحله ی راه اندازی به این آموزش ها نیاز پیدا می کنیم.

آموزش باریستا از آموزش های بسیار مهم و پایه در کافی شاپ می باشد، در آموزش باریستا می توانیم سرفصل های شناخت قهوه از مزرعه تا فنجان و آشنایی با کارکرد تجهیزات کافی شاپ را بررسی و آموزش ببینیم.

کلاس های آموزش کافی شاپ و همچنین کارگاهی برگزار می شود. هنر جو به غیر از موارد کافی شاپ، مسئولیت پذیری و انجام کار گروهی را در کلاس های ما آموزش می بیند.

هدف از آموزش کافی شاپ

هدف از آموزش کافی شاپ

در ابتدا شما باید انتخاب کنید که قصد تاسیس کافی شاپ و یا قهوه فروشی را دارید؛ به دلیل اینکه رسته های شغلی که باید انتخاب و یا استخدام کنید، نوع تجهیزات و فضای مورد استفاده، متفاوت می باشد.
در کافی شاپ عمدتا نوشیدنی به همراه غذا و میان وعده سرو میشود، که هدف گذاری و هویت اصلی مجموعه، راه را برای انتخاب مسیر آینده باز می کند.

انتخاب نوع چیدمان و تعداد میز و صندلی، بیرون بر بودن یا سرو داخل، نوع چیدمان و متراژ آشپزخانه، نوع چیدمان بار و صندوق، تمام این موارد باید توسط کارشناس مربوطه بررسی و اعلام گردد به دلیل اینکه تاثیر مستقیمی بر قیمت گذاری و انتخاب مسیر راهبردی مجموعه ی ما دارد.

آموزش باریستا برای کارفرما اهمیت بسیار بالایی دارد؛ به دلیل اینکه بعد از گذراندن دوره، انواع قهوه را از هم تشخیص دهد و در خرید تجهیزات می تواند بهترین نوع را بسته به نوع کارکرد مجموعه خریداری نمایند.

انتخاب نوع قهوه  بسیار اهمیت دارد برای اینکار ابتدا باید سلیقه و ذائقه ی مشتری را بشناسیم که قهوه پر کافئین نیاز دارند یا قهوه های با ترکیب عربیکا و طعم ترش مزه، خوب با بررسی این موضوع می توانیم دو نوع یا سه نوع تنوع قهوه با ترکیب عربیکا وروبوستا با سلیقه ی مشتری تهیه و ارائه دهیم.

دوره فشرده کافی شاپ پاپی کافی

دوره فشرده کافی شاپ

شما در دوره آموزش کافی شاپ، با انواع محصولات قابل عرضه در کافی شاپ ها آشنا شده و در طی روندی منظم با دیدن فیلم های آموزش کافی شاپ به یادگیری و تهیه حرفه ای آنها خواهید پرداخت.

ما در دوره فشرده آموزش کافی شاپ در صدد آنیم ک شما به افرادی مجرب و حرفه ای در این زمینه تبدیل شوید.

نوع ارائه خدمات به مشتری بسیار اهمیت دارد.

این موضوع ارتباط مستقیمی با آموزش پرسنل بار و سالن دارد همه ی این موارد برای استخدام اولیه باید از فیلتر های خاص مجموعه که توسط سیاستگذاری اولیه تعیین می شوند، عبور کنند و طبق یک استاندارد مشخص همه ی پرسنل آموزش کافیشاپ و نوع ارائه خدمات را در محل کافه آموزش ببینند تا بتوانیم مدیریت بهتری بر روی کافه و ارائه ی خدمات داشته باشیم.

آموزش بار سرد و بارتندری از آموزش های جذاب کافی شاپ می باشد. شما برای طراحی یک کافی شاپ نیاز دارید فضایی را برای ارائه خدمات نوشیدنی سرد قرار دهید تا بتوانید آماده سازی نوشیدنی های کافه را با توجه به کانسپت اولیه طراحی و ارائه کنید، بار سرد ونوشیدنی های سرد بسیار متنوع و جذاب می باشد. شما با میوه ها و گیاهان منطقه خود می توانید شربت های خاص تهیه کنید وتوسط یک میکسولوژیست طعم ها، طعم مناسب آن را تهیه و ارائه دهیم.

این حوزه به دو دسته کلی باریستایی و بارتندری تقسیم می شود.

دوره باریستا

دوره باریستا

آموزش باریستا توسط آکادمی قهوه پاپی کافی به صورت استاندارد ترجمه و تهیه شده است به صورتی که برای هنرجو کابردی باشد.

با توجه به اهمیت آموزش در این زمینه دوره های باریستا تهیه شده تا افرادی که برای حضور در کلاس های حضوری مشکل دارند بتوانند از محتوا این کلاس ها استفاده کنند.

دوره های آموزش کافی شاپ در قسمت های مختلف مربوط به بار سرد و بار گرم به صورت تخصصی برای علاقه مندان تهیه شده است.

در قسمت بار گرم سرفصل های قهوه از مزرعه تا فنجان، شناخت ابرار آلات بار، عصاره گیری اسپرسو و ارتباط با مشتری آموزش داده می شود، شناخت تجهیزات دم آوری میتواند کمک بسیاری به ارائه خدمات جدیدتر توسط کافه ها باشد به این شرط که استفاده از این دم ابزار ها را آموزش دیده باشیم، امروزه حدود بالای چهارصد دستگاه دم آوری در جهان اختراع و به تولید انبود رسیده است، بستگی به نوع مخاطب می توانیم روش دم آوری را انتخاب کنیم.

باریستا کیست؟

باریستا کیست

باریستا به شخصی گفته می شود که علم و مهارت سرو نوشیدنی گرم و نوشیدنی های بر پایه قهوه را داشته باشد، علم ومهارت در کنار هم می تواند به باریستا در انجام وظیفه ی خود کمک کند.

یادگیری علم و فنون باریستا شامل آموزشی بر شناخت کامل قهوه و نوع کارکرد تجهیزات و تفاوت آنها می باشد. در این زمینه، تجربه از علم مهمتر می باشد که با فعالیت در مجموعه غذایی و کافه می تواند برای شخص باریستا کسب شود.

باریستا به شاخه های تخصصی از قبیل هنر لاته آرت، ارزیابی حسی قهوه و… تقسیم می شود که باریستا می تواند در هر یک از شاخه های تخصصی توانایی خودش را بالا ببرد و به عنوان نیروی متخصص در کافه از مزایای بیشتر حقوق و… استفاده کند.

در ایران هر ساله مسابقات ملی و آزاد بسیاری در شاخه ی باریستا و بارتندر برگزار می شود که باریستا ها می توانند با شرکت در این چالش ها سطح توانایی خود را با دیگر رقبا محک بزنند.

بارتندر کیست؟

بارتندر کیست

به شخصی که هنر ترکیب طعم ها و ساخت نوشیدنی سرد را داشته باشند می گویند. بارتندینگ علم خیلی وسیعی هست که شخص بارتندر باید به علم شناخت انواع ظروف، خاصیت طعمی انواع میوه ها، سبزیجات، نوع کار با یخ و نیتروژن مایع، ساخت گارنیش و…. مسلط باشد.

ما به وسعت فرهنگ ها، کشور ها و خوراکی های جهان می توانیم نوشیدنی سرد با اسم و ترکیبات مختلف داشته باشیم و بدین ترتیب شخص بارتندر باید با توجه به کانسپت مجموعه غذایی و نوع فعالیت آن منوی نوشیدنی سرد را به صورت فصلی یا منطقه ای طراحی کند.

یکی از مواردی که به عنوان وجه تمایز بارتندر ها مورد اهمیت است علم بارتندینگ شو می باشد که شامل آتش بازی در میز بار، فلیر بارتندینگ و شعبده بازی می باشد که باعث جذابیت بصری برای مشتری می شود.

همانطور که گفته شد فعالیت باریستا و بارتندر و همچنین نوع تخصص آنها با هم تفاوت دارد ولی در کافی شاپ در کنار میز بار می توانند فعالیت کنند که در مورد هرکدام ازموارد ذکر شده، یک دوره آموزش کافی شاپ جامع برای شما در سایت پاپی کافی در نظر گرفته ایم.

دوره آموزش کافی شاپ

دوره آموزش کافی شاپ

ما در دوره آموزش کافی شاپ ویدئو های آموزشی کلاس ها را به نحوی تهیه کرده ایم که هنرجو از پایه مفاهیم تئوری را آموزش و موارد کارگاهی را مرحله به مرحله و بسیار ساده آموزش ببیند. گذراندن کارگاه عملی بعد از دیدن فیلم های آموزش کافی شاپ اجباری می باشد.

با خرید دوره فشرده کافی شاپ از وب سایت ما می توانید به جمع هنرجویان آکادمی بپیوندید و از تخفیفات دوره های آموزشی و خرید محصولات استفاده کنید. کلاس های آموزشی در سطح بندی های مختلف دسته بندی شده است که نسبت به علاقه و استعداد خود می توانید دوره ی آموزش کافی شاپ مورد نظر خود را تهیه و مشاهده فرمایید.

پانزده مهارتی که در دوره آموزش کافی شاپ می‌آموزید :

پانزده مهارت آموزش کافی شاپ

  1. مدیریت حرفه ای کافی شاپ
  2. استخدام و آموزش پرسنل و کارکنان و شرح وظایف آن ها
  3. آشنایی با دم ابزار ها و تجهیزات مورد نیاز کافیشاپ
  4. بررسی ونظارت اصولی به امور مختلف کافه
  5. آموزش و تسلط بر گارنیش نوشیدنی و دیزاین کافی شاپ
  6. بررسی نیاز و رخواست مستری برای ارائه همان خدمات به او
  7. مدیریت امور مالی کافه
  8. انتخاب بهترین لوکیشین برای احداث کافی شاپ
  9. رعایت نکات مربوط به بهداشت و سلامت
  10. آشنایی با مراحل اداری و اخذ مجوز کافه
  11. آموزش، تهیه و سرو انواع نوشیدنی های سرد و گرم
  12. ارائه خدمات انواع قهوه
  13. ارائه خدمات انواع نوشیدنی سرد، شیک، گلاسه وبستنی
  14. ارائه خدمات انواع غذاهای مخصوص کافی شاپ
  15. تهیه و سرو انواع پیش غذا ، دسر ، سالاد و کیک

مشاوره راه اندازی کافی شاپ

مشاوره راه اندازی کافی شاپ

شما در کافی شاپ به شغل های باریستا، بارتندر، آشپز، کمک آشپز، صندوق دار، سالن دار، واش من، مسئول خرید، حسابدار و مدیر داخلی نیازمندید که بسته به نوع فعالیت مجموعه بیرون بر یا سرو داخل این نوع شغل ها کم یا زیاد می شود.

در راه اندازی اولیه ی کافی شاپ حتما از یک کارشناس تخصصی استفاده کنید تا در خرید، قیمت گذاری و موارد مهم کافی شاپ داری به شما مشاوره دهد و تا سه ماه اولیه بعد از بازگشایی، پشتیبان کافی شاپ شما باشد تا افت کیفیت و ناراضی بودن مشتری را تجربه نکنید.

در مجموعه های غذایی داشتن روحیه ی کار تیمی و مسئولیت پذیری ازاهمیت بسیار زیادی برخوردار است، به این دلیل که مجموعه بتواند به صورت کامل سرویس دهی و از بروز استهلاک و کم کاری جلوگیری شود.

یکی دیگر از موارد مهم در محاسبه ی کارآمدی مجموعه، چیدمان تجهیزات بار و آشپزخانه است که باید به ترتیبی باشد که بیشترین بازده و کمترین استهلاک در رفت و آمد پرسنل و انجام فعالیت آنها را داشته باشد.

گارنیش و طراحی نوشیدنی ها از اهمیت بالایی برخوردار است که ارائه خدمات شما به مشتری را نشان می دهد برای همین موضوع باید باریستا یا بارتندر کافی شاپ آموزش های لازم جهت طراحی گارنیش برای نوشیدنی های گرم وسرد را ببیند.

تجهیزات و هزینه راه اندازی کافی شاپ

تجهیزات راه اندازی کافی شاپ

در راه اندازی کافی شاپ، تجهیزات بار، آشپزخانه و سالن به صورت مجزا تفکیک می شوند و جزء هزینه های ثابت راه اندازی این کسب و کار مد نظر قرار می گیرند و بعد از گذشت چند سال مبلغ آنها با در نظر گرفتن استهلاک مصرفی و قیمت روز بازار محاسبه می گردد.

تجهیزات بار کافی شاپ شامل: اسپرسو ماشین، تمپر، لولر، آسیاب، تصفیه آب، کتری برقی، تجهیزات قهوه دمی، کاپ و فنجان، یخچال، فریزر، میز تاپینگ بار سرد، شیکر، استرینر، جیگر، باراسپون، مادلر، آیس کراشر، بلندر و…. می باشد.

تجهیزات آشپزخانه شامل: گاز با شعله مناسب، گریل، صفحه تخت سنگ، سرخ کن صنعتی، فرپیتزا، هواکش صنعتی، تاپینگ مواد اولیه، ماکروویو و…. می باشد.

توضیحات صوتی در مورد دوره های آموزشی کافیشاپ را از زبان مدیر آموزشی اکادمی بشنوید:

دوره های آموزش کافیشاپ اکادمی قهوه پاپی کافی برای اولین بار با مجوز وزارت ارشاد در ایران تدوین و ضبط شده که شما علاقه مندان میتوانید بعد از تهیه دوره ها بصورت نامحدود دسترسی به کلاس ها داشته باشید.

چرا آکادمی پاپی کافی؟

چرا پاپی کافی

ما از سال 1395، فعالیت خود را در دو زمینه ی، قهوه و نوشیدنی در شهر یزد آغاز کرده ایم. در حال حاضر نمایندگی ما در استان اصفهان و کرمان نیز در زمینه ی آموزش فعالیت دارند.

ما در آموزش کافی شاپ، برای شما بروز ترین مباحث علمی مربوط به سر فصل های آموزشی را مهیا کرده ایم. در مبحث آموزش کارگاهی بعد از آموزش، سعی کرده ایم حرفه ای ترین تجهیزات کارگاهی تحت استاندارد های بین المللی را برای شما فراهم کنیم.

مهارت بار سرد و بارتندری از مواردی است که هر کافه ای به آن نیاز دارد؛ فلذا آموزش اصولی و طعم سازی نوشیدنی در این بخش بسیار اهمیت دارد، فرد بارتندر در ابتدا باید خواص و طبع گیاهان ومیوه ها را به طور کامل یاد بگیرد، سپس با شناخت ابزارآلات بارسرد و میکسولوژی طعم ها می تواند نوشیدنی طبق ذائقه و میل مشتری خود تهیه کند، انتخاب نوشیدنی به موارد بسیار زیادی از جمله شناخت میوه ها و گیاهان محلی آن منطقه و ساخت و استفاده شربت از آنها، در آموزش کافی شاپ سعی داریم تمام این موارد که مربوط به ساخت نوشیدنی و چیدمان بار سرد است را به صورت تخصصی خدمتتان ارائه بدهیم.

آموزش کافی شاپ آکادمی قهوه پاپی کافی در محیط واقعی کافی شاپ و با تجهیزات صنعتی تهیه شده است که سرفصل های باریستا، بارتندر و لاته آرت را از مقدماتی و پایه تا پیشرفته خدمتتان ارائه می کنیم، باید به این نکته توجه داشت که آموزش دیده برای کار در کافه و تاسیس کافی شاپ به تنهایی کافی نیست؛ بلکه تجربه ی کار عملی نیز بسیار با اهمیت می باشد.

از نکاتی که وجه تمایز ما است حضور اساتید با تجربه آموزش و فن بیان بالا در آکادمی و پشتیبانی از هنرجو می باشد.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare