با توجه به مشغله ی زیاد مردم اکنون در شهر های بزرگ، تقاضای افراد برای نوشیدن میان وعده ها و صبحانه بصورت بیرون بر و آماده زیاد شده و همچنین تعداد کافی شاپ هایی که خدمات غذا و نوشیدنی ارائه می دهند هم افزایش پیدا کرده است به همین دلیل مصرف و ارائه صبحانه در انواع مختلف هم رونق گرفته است. شما نیز می توانید با ما همراه باشید تا در این مقاله بخشی از آموزش صبحانه کافی شاپ را به شما آموزش دهیم.
در فرهنگ ایرانیان از قدیم دورهم نشینی و گفتگو با دوستان از آداب و رسوم اصیل میباشد، در ایام قاجار با توجه به افزایش تعداد چایخانه ها، مصرف قهوه و صبحانه نیز افزایش یافت و عمدتا مردم برای دورهم نشینی ها به قهوه خانه و چای خانه ها مراجعه میکردند، مصرف صبحانه های محلی وسنتی از قدیم الایام مرسوم بوده است صبحانه های ایرانی بسیار مقوی و پر انرژی هستند و هم اکنون نیز تقاضای زیادی را بین صبحانه های ملل دارد.
یکی از آیتم های منو کافی شاپ، صبحانه می باشد که می تواند انواع مختلفی مانند ایرانی، انگلیسی و فرانسوی دارد، باتوجه به سلیقه ی مشتری میتوانیم صبحانه های متفاوتی با طعم ومزه های خاص طراحی و به منو اضافه کنیم، در بین صبحانه های کافیشاپ انگلیسی پرطرفدارتر است و می توان گفت این موضوع کاملا سلیقه ای و به منطقه ای که خدمات غذایی ارائه می دهیم بستگی دارد، در ادامه ی این پست طرز تهیه ی چند مدل صبحانه را با هم بررسی و آموزش می بینیم.
صبحانه دونات خوشمزه
دونات، به عنوان یک شیرینی و میان وعده ی آمریکایی می باشد، دونات را میتوان حدودا به عنوان یک صبحانه ی خوشمزه و جذاب میل کرد.
در واقع هر کجا بحث آموزش صبحانه کافی شاپ مطرح باشد، نام دونات می درخشد.
مواد اولیه تهیه دونات
- شیر ۲۴۰ سی سی
- خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۶۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره آب شده ۹۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای
- جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
- آرد شیرینی پزی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه دونات شکری
مرحله اول:
شیر گرم، خمیر ترش و شکر را باهم ترکیب کنید و برای فعال شدن آن حدود5-10دقیقه روی آنرا بپوشانید.
مرحله دوم:
تخم مرغ، کره، وانیل، جوز هندی، نمک و آرد را به ترکیب خمیر ترش اضافه و ترکیب کنید. ترکیب را خوب هم بزنید تا بافتی پفکی پیدا کند و اگرنیاز بود به آن آرد اضافه کنید تا ترکیب بالانس شود. آنرا درون ظرفی قرار دهید و حدود 2ساعت روی آنرا ببندید.
مرحله سوم:
کمی آرد را روی میز بریزید و خمیر را شروع به پهن کردن کنید تا به قطر حدود 1.5سانتی متر برسد، اکنون مرحله ی برش دونات های خوشمزه است آنها را با قالب برش دهید و درون روغن داغ بصورت کامل سرخ کنید تا هر دوطرف آن سرخ شود.
مرحله چهارم:
توسط دستمال کاغذی روغن دونات ها را گرفته سپس با استفاده از پودر قند، مغز پسته خامه و وانیل و شکلات روی آنرا میتوانیم تزئین کنیم و اکنون شما دونات های خوشمزه رنگی رنگی دارید، از میل کردن دونات های داغ و خوشمزه اول صبح لذت ببرید.
پنکیک کافه
پنکیک را قطعا می توانیم به عنوان یک صبحانه کامل و یا حتی میان وعده استفاده کنیم، کافی شاپ ها میتوانند این آیتم را به عنوان صبحانه اضافه کنند و تهیه ی آن بسیار آسان می باشد.
مواد اولیه پنکیک
- آرد ۱.۵ پیمانه یا ۳۶۰ گرم
- پودر پنکیک 3.5 قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ۱.۲۵ پیمانه یا ۳۰۰ سی سی
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره آب شده ۳ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه پنکیک صبحانه
مرحله اول:
تخم مرغ، وانیل، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید، شیر و کره را اضافه می کنیم سپس به خوبی هم می زنیم تا ترکیب مناسبی بدست آید، اکنون آرد را اضافه می کنیم.
مرحله دوم:
ظرف را کمی با روغن چرب می کنیم سپس یک لایه نازک از ترکیب را بریزید و جابه جا کنید.
مرحله سوم:
پنکیک را می توانید به تعداد دلخواه اضافه و آماده کنید ، افزودنی های جذابی مانند: شکلات، صبحانه، خامه، عسل، میپل سیروپ، انواع میوه ها و …را می توانید به پنکیک خود اضافه کنید تا لذیذ تر شود.
ارزش غذایی پنکیک برای هر نفر
انرژی | ۱۹۴ کیلو کالری |
پروتئین | ۵ گرم |
کربوهیدرات | ۴۱ گرم |
چربی | ۱ گرم |
فرنچ تست( تست فرانسوی)
یکی دیگر از آموزش صبحانه کافی شاپ می تواند فرنچ تست باشد. تست فرانسوی یک صبحانه ی مقوی و لاکچری است که به راحتی در منزل یا محل کار می توانید آن را آماده و برای میهمانان خود سرو کنید، همچنین این صبحانه را به عنوان صبحانه کافی شاپ نیز می توانید استفاده نمایید.
مواد اولیه برای تهیه فرنچ تست
- تخم مرغ ۵ عدد
- شیر ۱ پیمانه یا ۲۴۰ سی سی
- خامه نصف پیمانه یا ۱۲۰ سی سی
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ پینچ
- کره آب شده نصف پیمانه یا ۱۲۰ گرم
- شکر ۳/۴ پیمانه یا ۱۸۰ گرم
- میپل سیروپ ۱/۴ پیمانه یا ۶۰ سی سی
- نان تست ۱ بسته
- پودر قند برای تزیین
طرز تهیه تست فرانسوی یا فرنچ تست
مرحله اول:
فرگاز را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
مرحله دوم:
در یک ظرف کره آب شده و شکر را همراه با سیروپ کارامل ترکیب کنید، تا بافت یکنواخت پیدا کند. مواد را درون ظرف بریزید و سپس نان ها را درون آن قرار دهید.
مرحله سوم:
در یک ظرف تخم مرغ ها، شیر، خامه، وانیل، دارچین، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط نمایید تا بصورت کامل یکنواخت گردد. مخلوط تهیه شده را به مدت 6ساعت در یخچال نگهداری کنید، سپس آنرا بر روی نان تست بریزید، اکنون ظرف را به مدت 25دقیقه در دمای 180درجه ای فر قرار دهید تا بافت پفکی بوجود آید.
مرحله چهارم:
هم اکنون صبحانه تست فرانسوی شما آماده است با اضافه کردن شکلات آب شده یا پودر قند آن را تست کنید.
صبحانه املت فرانسوی همراه با ژامبون
املت فرانسوی طرفداران زیادی دارد و جز اولویت ها در آموزش صبحانه کافی شاپ محسوب می شود و طعم لذیذ، خوشمزه ومقوی آن در اول صبح می تواند انرژی لازم برای شروع یک روز عالی را برای شما فراهم کند. این صبحانه در کافی شاپ ها سرو می شود و همچنین شما می توانید آن را در منزل نیز تهیه کنید.
مواد اولیه تهیه املت فرانسوی
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد
- شیر ¼ پیمانه یا ۶۰ سی سی
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
- ژامبون خرد شده ۱/۳ پیمانه یا ۸۰ گرم
- پیازچه ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر چدار یا پیتزا ¼ پیمانه یا ۶۰ گرم
- روغن ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه صبحانه املت فرانسوی
مرحله اول:
تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید روغن را داخل ظرفی بریزید و به آن حرارت بدهید تا بصورت کامل داغ شود.اکنون مخلوط را داخل ظرف بریزید و جابجا کنید تا بصورت کامل پخته شود.
مرحله دوم:
حین پختن تخم مرغ پیازچه خرد شده و نمک اضافه شود، بعد از پختن تخم مرغ ژامبون و پنیر پیتزا را روی نصف تخم مرغ بریزید و سپس طرف دوم تخم مرغ را روی آن برگردانید.
مرحله ۳: برای تزئیین میتوانید از پنیر پارمسان و زیتون حلقه ای استفاده کنید.
ارزش غذایی املت فرانسوی به ازای هر نفر
انرژی | ۱۸۶ کیلوکالری |
پروتئین | ۲۲ گرم |
کربوهیدرات | ۴.۵ گرم |
چربی | ۹ گرم |
طرز تهیه وافل برای صبحانه:
وافل یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین صبحانه های کافیشاپ میباشد، آنرا به عنوان صبحانه یا میان وعده میل میکنند. این شیرینی را عمدتا با انواع میوه ها، سس شکلات و خامه تزئیین میکنند. این صبحانه را میتوانیم برای کودکانی که میل به صبحانه ندارند استفاده کنیم. شما میتوانید در منزل با استفاده از مواد اولیه ی بسیار ساده وافل را تهیه کنید.
مرحله اول:
برای تهیه ی وافل شما نیاز به دستگاه وافل ساز دارید، این دستگاه بصورت تک و دو قلو در بازار با شکل ها و قالب های متفاوتی موجود است ابتدا دستگاه را روشن میکنیم تا گرم شود. در یک ظرف آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله باید زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کنیم سپس آنها را هم بزنیم. شیر و کره ی حیوانی را به سفیده ی تخم مرغ اضافه میکنیم سپس به خوبی هم میزنیم. اکنون ترکیب تشکیل شده را به ظرف آرد اضافه میکنیم و به خوبی ترکیب میکنیم. در مرحله ی آخر سفیده ی تخم مرغ را به مخلوط اضافه میکنیم. وافل انواع مختلفی دارد شما میتوانید با تهیه ی وافل ردولوت طعم متفاوتی از آنرا تجربه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله دستگاه به خوبی داغ شده سپس با استفاده از قاشق مایع بدست آمده وافل را داخل وافل ساز میریزیم و درب آنرا میبندیم، زمان آماده سازی این شیرینی بین 1تا 2 دقیقه است و زمانی که دو طرف وافل به رنگ طلایی شد میتوانیم آنرا از داخل دستگاه خارج کنیم. وافل داغ را به همراه تکه های موز، توت فرنگی و میوه های استوایی میتوان میل کرد برای ایجاد طعم های متفاوت در این شیرینی از خامه و سس شکلات و نوتلا نیز میتوانیم استفاده کنیم.
فوت وفن تهیه وافل، صبحانه کافیشاپ
- وافل را به همراه تکه های میوه، سس شکلات و بستنی وانیل نیز میتوان استفاده کرد تهیه ی وافل با شکلات و میوه میتواند نام های متفاوتی در منو کافیشاپ داشته باشد.
- اگر شما وافل را به عنوان یک صبحانه کافیشاپ انتخاب میکنید، میتوانید طعمهای مختلف وافل؛ مثل: وافل ردولوت، وافل سیب با ماست میوه ایو وافل کدو حلوایی را هم امتحان کنید.
- وافل غلات میتواند گزینه ی مناسبی برای افرادی که رژیم غذایی و معده حساسی دارند مناسب باشد.
۲۰متری کرمان کافه شهرزاد