لوگوی سایت پاپی کافه
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

بار سرد کافی شاپ

بار سرد کافی شاپ
5/5 - (1 امتیاز)

در این مقاله می خواهیم شما را با بار سرد کافی شاپ  بیشتر آشنا کنیم و راجب چیستی کار بارتندر ها و میکسولوژیست ها صحبت کنیم و کمی شما را با منو بار سرد و تجهیزات مربوط به آن ها آشنا کنیم.
در ابتدا باید یک تعریف کامل و جامع از فردی که کار بار سرد و تهیه بار سرد در کاهها را انجام می دهد که همان بارتندر است، بگوییم و سپس وارد بحث اصلی و اساسی که  همان توضیحات بار سرد است، بشویم. با ما تا انتهای مقاله آشنا شوید.

برای دریافت دوره جامع آموزش بارتندری و میکسولوژی بار سرد می توانید به صفحه مورد نظر مراجعه کنید و این دوره ارزشمند را تهیه کنید.

بارتندر کیست؟

 

بارتندر کیست

یک بارتندر یا به اصطلاح یک متصدی بار، به کسی که در امر تهیه نوشیدنی و بار سرد کافی شاپ مهارت دارد و به صورت تخصصی کار تهیه نوشیدنی های سرد را درکافه ها به عهده دارد، می گویند.
او به صورت تخصصی درباره تمام نوشیدنی ها اطلاعات و شناخت دقیق دارد و همچنین علم میکسولوژی را به خوبی می داند.
این حرفه و سابقه اجرایی آن، به سال های کمی بر می گردد که توسط آقای تومان بارتندری برای اولین بار در قرن نوزدهم خلق شد که قوانین و قائده های آن را آقای جانسون در یک دفترچه با عنوان دفترچه راهنما، تعریف کرده است.

برای بارتندر شدن یک اصل اساسی بیشتر وجود ندارد و آن هم علاقه به امور کافه و کافه منی است . لازم به ذکر است که بدانیم داشتن خلاقیت و ابداع یکی از لازمه های اساسی این کار به حساب می آید و از آن جایی که این کار یک هنر به حساب می آید، فرد بارتندر و هم چنین فرد کافه من و میکسولوژیست را باید یک هنر مند خواند که به اصول کافه و خورکی تبحر زیادی دارند و برای به دست آوردن این مهارت با ارزش میزان زیادی تجربه را به دست آورده اند.

بار سرد چیست؟

بار سرد چیست؟

به طور کلی اگر بخواهیم  به زبانی ساده بار سرد را خدمت شما بزرگواران و علاقمندان به امور کافه توضیح دهیم، به تمام نوشیدنی های سرد موجود در کافی شاپ، بار سرد کافی شاپ می گویند که در فصول گرم سال، به دلیل خنک بودن این نوشیدنی ها از طرفداران زیادی برخوردار است ولی نمی توان گفت که بار سرد فقط و فقط در تابستان مورد مصرف مشتری قرار می گیرد، چرا که نوشیدن این بار سرد ها حتی در فصل زمستان هم مورد استقبال قرار می گیرد و این امر کاملا سلیقه ای است و به خواهان مشتری بستگی دارد.

 

منو بار سرد

 

منو بار سرد

 

نوشیدنی ها و بار سرد کافی شاپ، کاملا با موارد گرم و بار گرم کافه متفاوت است و طرز تهیه و دستگاه های کاملا جداگانه ای دارد.
شما در منو کافه ها چنین اسامی ار بار سرد را مشاهده کرده اید:
آبمیوه های طبیعی
اسموتی ها
انواع ماکتیل ها
انواع شیک ها
انواع بستنی ها
کرپ ها
دتاکس ها
آیس موکا
آیس لته ها
پانچ ها
کافه گلاسه ها
و هزاران نوشیدنی سرد دیگر که حاصل علم میکسولوژی هستند.
کمی درباره برخی از اصطلاحات درون لیست منو ها توضیح می دهیم.

اسموتی

 

یک نوشیدنی حاصل از میوه های تازه و یخ زده است که آسیاب شده اند و میتوانند با شکلات یا بادام زمینی آسیاب شده نیز ترکیب شوند.
این هنر میکسولوژیست است که با خلاقیت به خرج دادن و نشان دادن هنز خود، طوری مواد را با هم مخلوط گند و آن ها کنار هم قرار دهد که رنگ و طهم و هم چنین عطر آن، عالی و منحصر به فرد شود.
این نوشیدنی حتی از اسمش پیداست که بسیار خنک است و باید مواظب باشیم تمام آن را بصورت یکجا و با هم نخوریم چون مغزمان سوت می کشد!

موکا

موکا یک نوشیدنی بسیار خوش طعم، حاصل ترکیب قهوه و مقداری شکلات است که البته برای تهیه آیس موکا، یخ نیز به آن اضاف می کنیم و طعم فوق العاده و شگفت انگیزی را به آن می دهیم.

شیک ها

شیک و یا همان میلک شیک، ترکیبی از شیر، بستنی، شکر است که برخی اوقات و طبق ذائقه برای طعم دار کردن آن از میوه ها، شکلات ها یا طهم ها و مزه ها ی متفاوت استفاده می کنیم و دستمان شدیدا برای اضاف کردن مزه های گوناگون به روی این نوشیدنی انرژی بخش و هیجان انگیز باز است‌.

تجهیزات بار سرد کافی شاپ

 

تجهیزات بار سرد کافی شاپ

 

حال که تا به اینجا با انواع متفاوتی از بار سرد کافی شاپ، آشنا شدیم و ترکیبات درون آن ها را گفتیم، سر زدن و آشنا شدن با برخی تجهیزات که در تهیه آن ها دخیل هستند، نیز خالی از لطف نیست.
در اینجا به سراغ برخی از وسیله ها و ابزار های اساسی می‌رویم تا نام آن ها را بدانیم.

بدیهی است که برای یک بارتندر، دانستن این موضوع که برای هر نوشیدنی از چه تجهیزاتی استفاده کند تا بتواند در کمترین زمان ممکن به بهترین طعم و کیفیت دست پیدا کند، مهم است.
در اینجا چند مسئله حین درست کردن نوشیدنی را مطرح میکنیم و چاره کار و دستگاه مربوطه برای حل مشکل را معرفی می کنیم.

حتما برای شما هم پیش آمده که گاهی هنگام تهیه یک نوشیدنی سرد هستید و در نهایت خیسی ته لیوان کار شما را کثیف کرده است و این کثیفی شما را به شدت اذیت می کند و برایتان عذاب آور است. در اینجا وسیله ای به نام بارمت به کمک شما می آید ته لیوان شما قرار می‌گیرد و به راحتی مشکل شما را حل می‌کند و شما را از کثیف کاری حین کار نجات می دهد.
هم چنین از این وسیله برای جلو گیری از سر خوردن و شکستن لیوان ها نیز کمک گرفته می شود. در چیدمان تجهیزات بار سرد نیز بسیار بکار می آید.

باراسپون ها نیز قاشق های بلند پرکاربرد در عرصه کافیشاپ هستند که دسته پیچ پیچ آن ها برای هم زدن و هم چنین درست کردن نوشیدنی های لایه ای بسیار موثر و پرکاربرد است.
یکی از تجهیزات اساسی برای کافیشاپ ها خصوصا بار سرد، می تواند در باز کن باشد. این وسیله به بالا رفتن سرعت بارتندر ها در تهیه نوشیدنی ها بسیار کمک کننده است.
اصل اساسی نوشیدنی های خنک، یخ است. سطل یخ یک وسیله بسیار ضروری برای خنک کردن نوشیدنی و بطری های آن ها لازم است.

یخ ریز نیز برای ریختن یخ و سهولت کار استفاده می شود و باید در کافه ها حضور داشته باشد.
آسان ریزها، ریل اسپروپ، تخته کار و یخ خورد کن ها، زستر، ریمر و پوست کن هم وسایل نیاز ما در کافیشاپ هستند.
تخته کار ها وسایلی هستند که کار یک بارتندر را خیلی راحت می کنند و هم چنین سرعت و کیفیت آن را دو چندان می کنند.

درباره جیجر ها و مادر ها هم در مقالات گذشته صحبت کردیم و با انواع آن ها، هم چنین طرز استفاده از آن ها آشنا شدیم.
در نهایت، آبمیوه گیری ها و مخلوط کن ها نیز برای تهیه هر خوردنی در کافه ها لازم هستند و بدون آن ها کاری از پیش نمی رود.

 

 

یکی از ابزار ابتدایی و پرکاربرد یک بارتندر  که برای ترکیب کردن متریال و بار سرد کافی شاپ از آن استفاده می شود.

انواع مختلف شیکرها به شرح زیر می باشد :

-بوستون شیکر (یک قسمت شیشه ای)

-تین ان تین ( دو قسمت فلز)

-کابلر شیکر (سه قسمت،استرینردار)

-پاریسین شیکر ( دو تکه)

 

شیکر

 

یکی از مهمترین و اصلی ترین ابزار برای تهیه ی نوشیدنی های سرد شیکر میباشد، شیکر دستی به عنوان همزن و مخلوط کن انواع نوشیدنی ها استفاده میشود، این ابزار بصورت دو تیکه ی استیل میباشد که قسمت کوچکتر آن سیروپ ها و میوه های متنوع را توسط تکنیک های مختلف با هم ترکیب میکنیم و قطعات یخ را به آن اضافه میکنیم و با حرکت دادن شیکر این مواد به خوبی با هم ترکیب می شوند.

استرینر ابزاری است که میتوان با آن یخ و مواد جامدی که در روش های ساخت نوشیدنی بکار گرفته میشود را از مایع جداسازی کرد.

انواع استرینرها به شرح زیر میباشد :

-هاتورن استرینر

-جولپ استرینر

-فاین استرینر

-وینتیج استرینر

 

جیگر

 

جیگر یا پیمانه ابزار اندازه گیری برای ریزش مایعات است تا از مقادیر استفاده شده در نوشیدنی اطمینان حاصل شود.

 

 

مادلر

 

وسیله ای که برای کوبیدن میوه ها،سبزیجات،خشکی جات و… برای بیرون کشیدن طعم و رایحه و عصاره آنها استفاده میشود.در جنس های چوبی، سیلیکونی، فلزی، پلاستیکی و با سختی های متفاوت تولید می شود.

 

میکسینگ گلس

 

وسیله ای که می توان در آن عناصر مایع را توسط بار اسپون با یکدیگر ترکیب کرد، که در جنس های شیشه ای و فلزی تولید می شوند.

 

باراسپون

 

قاشق بار، که وظیفه هم زدن و کنترل سرعت ریزش مایعات را دارد و در اندازه ها و شکلهای متفاوت تولید می شوند.

 

بارمت

 

وسیله ای برای نگهداری ابزار و گیلاس های مرطوب که روی آ ن قرار میدهند که تا رطوبت و کثیفی وسایل را در خود نگه دارد و در زمان اتمام کار شستشو داده می شود و در سایزهای بزرگتر برای کاهش صدای افتادن اجسام و استرس بارتندر برای انجام حرکات فلیر استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare