باریستا به شخصی گفته میشود که توانایی ارائه سرویس های گرم و عصاره گیری از قهوه را داشته باشد، سرفصل های آموزش باریستا به نحوی نوشته شده است که دوستداران قهوه محتوا های آموزشی را از ابتدای کشت و برداشت گیلاس قهوه تا آماده سازی و سرو آن، آموزش ببینند.
باریستا در کافه نقش محوری و مهمی دارد با ارائه خدمات نوشیدنی با کیفیت و داشتن روابط عمومی بالا میتواند برای کافه سود آوری و مشتری جذب نماید. به همین منظور آکادمی قهوه پاپی کافی سرفصل های مناسب برای یادگیری علم باریستا را از صفر تا صد جمع آوری و دسته بندی کرده است تا علاقه مندان به صنعت قهوه بتوانند علم باریستا را به راحتی و با مفاهیم کاربردی یاد بگیرند.
بارتندر به شخصی گفته میشود که توانایی تهیه، ساخت و ارائه انواع نوشیدنی های سرد را در کافه داشته باشد، یک بارتندر میتواند با داشتن علم میکسولوژی طعم ها از انواع میوه ها و گیاهان طعم های به یاد ماندنی و خاصی از نوشیدنی ها بسازد و ارائه دهد، یک بارتندر نقش مهمی به همراه باریستا در یک کافیشاپ ایفا میکند به همین منظور آکادمی قهوه پاپی کافی سرفصل های آموزشی مطابق با استاندارد های بین المللی و کاربردی تهیه کرده است و افراد علاقه مند به این صنعت میتوانند دوره های آموزشی را به راحتی تهیه و مشاهده کنند.